ŠOKANTNA ISPOVEST ŽENE KOJA ČUVA PSE: "Ujeo me je ZA LICE, ne želim nikad više da budem U BLIZINI TE RASE"
Agresivan pas, Foto: Profimedia

JEZIVO

ŠOKANTNA ISPOVEST ŽENE KOJA ČUVA PSE: "Ujeo me je ZA LICE, ne želim nikad više da budem U BLIZINI TE RASE"

Veliki ožiljak na obrazu joj je večiti podsetnik da im ne prilazi.

Objavljeno:

Žena koja čuva kućne ljubimce otkrila je zastrašujuće iskustvo koje ju je navelo da se odluči da nikada više neće biti u blizini određene rase pasa nakon napada koji se dogodio. Ova žena je na internet forumu Redit podelila svoju priču nakon što je nedavno započela rad sa jednom kompanijom za koju čuva pse. Ona je zatražila savete od ostalih korisnika nakon što je doživela napad od strane mešanca pitbula.

- Pre nekoliko meseci, pitbul mešanac me je ujeo za lice dok sam ga šetala, sasvim iznenada i završila sam u hitnoj. Ostao mi je ozbiljan ožiljak i od tada se osećam veoma nesigurno oko pitbulova ili bilo koje rase sličnih pasa - objasnila je ona.

Ona čuva tuđe pse, ali nisu sva iskustva prijatna

Pitbul
Pitbulfoto: Profimedia

Iako se zalaže za ljubav prema svim životinjama, ova neugodna situacija navela ju je da se suzdržava od pružanja šetnji i čuvanja pasa rase pitbul. Uprkos svojim strahovima, još uvek nije dobila zahtev za čuvanje ove rase, ali je izrazila zabrinutost šta će uraditi ukoliko se to dogodi.

Uprkos incidentu, korisnica i dalje veruje da svaki pas može pokazati agresiju, ističući da čak i njen stari pas, slepi šetlandski ovčar, ponekad pokazuje agresivno ponašanje, iako nema zube.

Večno će pamtiti ujed mešanca pitbula

Na Reditu je dobila podršku od drugih korisnika koji su delili svoja iskustva i savete o odbijanju zahteva za čuvanje određenih rasa pasa koje se smatraju agresivnim.

Veterinarka je u komentaru na njenu priču istakla da postoje određeni znaci koji ukazuju na to da pas može postati agresivan. Na primer, napetost, podignuta dlaka, zubi ili uporno gledanje bez treptanja mogu biti znaci upozorenja.

BONUS VIDEO:

03:05

ISKUSNI DRESER OTKRIVA KAKO REAGOVATI KAD VAS PAS NAPADNE! Pripitomio AGRESIVNU dogu od 70 KG mišića koja je bila na CRNOJ LISTI

(Espreso / Srećna republika / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.